Pizza ala zandbergen

Ingrediënten

voor 4 personen

bereiding

Maak het brooddeeg klaar zoals het op de verpakking staat maar vervang de boter door een flinke scheut olijfolie en voeg door het deeg twee theelepels italiaanse kruiden.
Rol het deeg zo dun mogelijk uit en leg deze op de bakplaat ( deze is bekleed met bakpapier).

De saus maak je door een blik gepelde tomaten te pureren met de staafmixer,doe dit in een steelpannetje knijp hierboven de knoflookteentjes uit roer er twee theelepels italiaanse kruiden toe en de suiker breng op smaak met peper en zout.
laat de saus inkoken tot ongeveer 2/3,verdeel de saus gelijkmatig over de pizzabodem.
Beleg de pizza met de in stukjes gesneden ui champignons paprika en salami.eventueel ook met ansjovis en olijven.
Bestrooi de pizza met kaas,zet in een voorverwarmde oven op ongeveer 200 graden en laat de pizza 25 minuten bakken.
hij is goed als de kaas is gesmolten.