Aardappelen met ham en spitskool
Ingrediënten
Voor 4 personen
1 zakje aardappelpuree(of zelfgemaakt)
500 gram dun gesneden spitskool
250 gram schouderham in dikke plakken
150 gram jong belegen kaas (dikke plak)
3 eetl. Olie
1theelepel kerriepoeder
zout en peper
1 theelepel azijn
3 eetlepels gefruite uitjes
bereiding
Maak de aardappelpuree en houdt deze warm in de oven op 100 graden.
Snij de ham en kaas in kleine blokjes.
Verhit olie in een pan roerbak daarin de spitskool en ham totdat de kool begint te
slinken.
Bestrooi met kerrie en peper en zout.
Roer de azijn er door heen.
Doe de kaasblokjes erbij.
Schep de aardappelpuree bij het koolmengsel en schep dit goed door elkaar.
Laat even goed doorwarmen.
Bestrooi met de gefruite uitjes.