Charlotte russe met frambozen
Ingrediënten
bereiding
Was de frambozen voorzichtig onder een zacht stromende kraan en laat ze daarna in een
vergiet goed uitlekken.
Neem het water doe de poedersuiker en de likeur er doorheen en roer dit totdat alles is
opgelost.
Haal hier de lange vingers door en bedek met de lange vingers de bodem en zijkante van een
van tevoren ingevette schaal.
Hou wat lange vingers over voor het bedekken van de bovenkant.
Doe nu de frambozen in de vorm maar hou er een paar achter voor de garnering.
Doe nu de kwark in de vorm en strijk deze glad.
Leg bovenop de kwark lange vingers zodat dit geheel bedekt is.
Dek de schaal af met huishoudfolie en zet deze ongeveer minimaal 2 uur in de ijskast.
Om te serveren leg je op de schaal een bord en stort hier op door het geheel voorzichtig
omtedraaien.
Garneer met wat achtergebleven frambozen en toefjes slagroom en eventueel met de
melisseblaadjes.