gevulde pattison

ingrediënten

voor 4 personen

 

keukengerei

 

bereiding

Snij van de pattison het dakje af en leg dit apart,hol de pattison met een lepel uit .
Strooi peper en zout aan de binnenkant,breng het gehakt op smaak met peper en zout.
Doe olijfolie in de koekenpan pers hierboven de knoflookteentjes uit,en fruit die aan voeg hierbij het gehakt en bak met een vork rul.
Stop het gehakt als dit gaar is in een schaal.
Snipper de ui en snij de paprika in kleine stukjes,bak dit met wat olijfolie in de koekenpan.
Roer het mengsel door het gehakt,voeg hierbij het fijngesneden basilicum.
Vul de uitgeholde pattisons met het gehakt mengsel,doe deze in een ovenschaal,giet hier een klein laagje water in ongeveer 2 cm.
Doe de deksels op de pattisons.
Verwarm de oven 10 min. Voor op 200 graden,doe de schaal in de oven en laat het geheel in ongeveer 35 minuten goed doorwarmen.
Serveer met rijst of pasta.