Komkommermousse met roomkaas

ingrediënten
voor 4 personen

bereiding

Schil de komkommer ,snijd hem in de lengte door en schraap de zaadjes eruit.
Rasp de komkommer grof boven een zeef en laat hem +/- 15 minuten uitlekken.
Roer de roomkaas met de yoghonaise en de fijngesnipperde bieslook romig.
Week de gelatine 5 min. in ruim koud water.
Breng 2 eetlepels water aan de kook en los er , van het vuur af, de goed uitgeknepen gelatine in op.
Roer dit door het kaasmengsel. Klop de slagroom half stijf en spatel de room voorzichtig door het kaasmengsel.
Breng de mousse op smaak met peper en zout.
Verdeel het mengsel over 4 met koud water omgespoelde puddingvormpjes (inh.+/_1 dl.) en laat het mengsel in de koelkast in +/_ 2 uur opstijven.
Was en halveer de tomaatjes. Stort de mousse op 4 bordjes. Garneer met bieslook en de tomaten.