Pizza ala zandbergen
Ingrediënten
voor 4 personen
bereiding
Maak het brooddeeg klaar zoals het op de verpakking staat maar vervang de boter door
een flinke scheut olijfolie en voeg door het deeg twee theelepels italiaanse kruiden.
Rol het deeg zo dun mogelijk uit en leg deze op de bakplaat ( deze is bekleed met
bakpapier).
De saus maak je door een blik gepelde tomaten te pureren met de staafmixer,doe dit in
een steelpannetje knijp hierboven de knoflookteentjes uit roer er twee theelepels
italiaanse kruiden toe en de suiker breng op smaak met peper en zout.
laat de saus inkoken tot ongeveer 2/3,verdeel de saus gelijkmatig over de pizzabodem.
Beleg de pizza met de in stukjes gesneden ui champignons paprika en salami.eventueel ook
met ansjovis en olijven.
Bestrooi de pizza met kaas,zet in een voorverwarmde oven op ongeveer 200 graden en laat de
pizza 25 minuten bakken.
hij is goed als de kaas is gesmolten.