Schuimpjes met chocolade

  

Ingrediënten

vulling

bereiding

Verwarm de oven voor op 150 graden.
Klop de eiwitten en suiker en cacao in een goed ontvette kom stijf (tot je pieken krijgt in de eiwitten en het mengsel glanst).
Bekleed de bakplaat met bakpapier,doe het mengsel in een spuitzak met een spuitmondje dat gekarteld is .
Spuit kleine hoopjes op het bakpapier met een kleine afstand onderling.
Bak de schuimpjes in ongeveer 30 minuten krokant,laat ze goed afkoelen.
De schuimpjes kan je een dag van te voren al klaarmaken zodat je alleen de vulling nog hoeft te maken.
de vulling
smelt au bain marie de chocolade en de zure room ,roer dit glad,haal het mengsel van het vuur en laat het afkoelen.
Smeer nu op een schuimpje wat van het mengsel en plak de andere er tegen aan,herhaal dit totdat alle schuimpjes op zijn.
Bestrooi voor het serveren de schuimpjes met cacao.