gesmoorde pattison
ingrediënten
voor 4 personen
voorbereiding
Week de shii-take in heet water voor ongeveer 30 minuten.
Snij de pattison in blokjes.
Doe dit zelfde met de ui en paprika.
Snij de shii-take na de weektijd in reepjes bewaar het weekvocht.
bereiding
Doe in een braadpan wat olijfolie laat dit goed heet worden,pers hier boven met de
knoflookpers de knoflook uit en fruit deze aan.
Doe de ui en de shii-take erbij en fruit ook deze aan,doe nu de pattison, de paprika in de
pan en bak het geheel even op een hoog vuur.
Doe het weekvocht van de shii-take erbij breng op smaak met peper en zout en laat het
geheel met de deksel op de pan zo'n 20 minuten op laag vuur pruttelen
serveersuggestie
erg lekker met lamsvlees en pasta ,maar ook een prima combinatie bij de knoflookkip (knoflook kip.html)
eet smakelijk