Hier vindt je allerlei recepten voor het verwerken van groente en fruit.
Aangezien wij een eigen moestuin hebben en de oogst meestal te groot is om alles meteen op
te eten, heb ik geëxperimenteerd met verschillende recepten voor het verwerken van onze
oogst.
Je vindt hier dus recepten met daarin verwerkt de groente of het fruit of kruiden van
eigen tuin
De recepten zijn ingedeeld naar gerechtsoort.
Er staan ook recepten op voor het maken van vruchtensappen jams en groenten ingemaakt en
ingelegd in het zuur
Ik hoop dat een ander er net zoveel plezier in heeft als ik met het inmaken en
verwerken van de verse producten
Mocht er iemand zijn met een leuk idee of een recept voor de site laat mij dat dan weten
via een e-mail
en je naam wordt bij het recept vermeld
Ik wens een ieder veel plezier en eet smakelijk toe met de recepten
Update 29-12-2004: Ik heb sinds een week een broodbakmachine in de
keuken staan. Binnenkort komen er op deze site ook recepten hiervoor. Op dit moment ben ik
aan het experimenteren hoe ik het beste brood krijg .
Ik heb wel een algemene pagina al opgestart met mijn
belevingen en ben begonnen met recepten in te voeren.
Update 28-4 -2005 De rubriek diversen is uitgebreid .
Update 5-3-2006
Ook ik ben aangestoken met het weblogvirus en ben er een begonnen. Dit ipv de tuinverhalen
en andere dingen die ik hier wel neer zette. In mijn weblog vertel ik over mijn culinaire
avonturen maar ook over allerdaagse dingen.
Je vindt de link naar mijn weblog in het linkermenu blok de pagina opent
Update 25-6-2006
Ik heb een andere oude hobby van mij weer opgepakt en ben weer begonnen met het maken van
sieraden.
Een leuke ontspannende hobby die ik voornamelijk savonds doe.
In het linkermenu kan je een link vinden naar mijn sieradensite.
Wil je meer weten over dingen in de tuin zoals bijv planten kijk dan eens op de site van
mijn man
Die heeft daar mooie tuinfoto's op staan en een digitaal herbarium.Klik links op de button
johan's tuin om naar zijn site toe tegaan.
als je deze homepage leuk vindt, stem dan
even op hem
door op het culinaire top 50 plaatje te klikken alvast bedankt